Over ons

Over ons

Electromax - in het kort

In 2005 werd Lotsof stocks bvba opgericht. Vanuit een klein winkelpand werden toen de eerste stappen in de elektroverkoop gezet. Fungerend als groot- en kleinhandel.
In 2009 verhuisde Lotsof stocks naar een volwaardige winkellocatie en werd in de ruime regio bekend onder de winkel "Electromax". We specialiseerden ons ook in de opkoop van "licht beschadigde" toestellen en overstocks voor het Outletluik van de onderneming.
Wegens plaatsgebrek werd in 2011 verhuisd naar Zemst, waar nu de grootste winkel van Electromax nog steeds gevestigd is. Begin 2018 ging de tweede winkel in Aarschot open.

Electromax bestaat uit een jong, maar ervaren team dat paraat staat om u te helpen in uw zoektocht naar een, voor u, passend toestel. Zo gaan wij prat op prijs, kwaliteit en klanttevredenheid en maken hiervan ons visitekaartje.  Kortom willen we dat u 100% tevreden bent over uw aankoop.

Doorheen de jaren is "outlet" steeds ons concept gebleven. Dit wil zeggen dat wij oudere modellen (eindereeksen), licht beschadigde toestellen (oppervlakkig/esthetisch), maar ook actuele toestellen verkopen. Naast onze gigantische voorraad, kunnen wij ook steeds een specifiek toestel bestellen.

Zelf eens een kijkje komen nemen? Dat kan, u bent van harte welkom in een van onze winkels.
Tot binnenkort!